srijeda, 26. svibnja 2010.

Suradnja i timski rad

Glavna sastavnica uspjeha projekta VITAR je zasnovanost projekta na timskom radu te uključivanju svih relevantnih struktura, grupa i pojedinaca u realizaciju. Suradnici i članovi tima redom su vrhunski profesionalci na svom području djelovanja. Sa velikim entuzijazmom, profesionalnim nastupom te jasnom vizijom ostvarujemo zadane ciljeve.


Nakon sastanka i ugodnih razgovora sa čelnim ljudima u Hrvatskom jedriličarskom savezu, projekt VITAR je dobio izuzetnog partnera u ostvarivanju ideje razvitka i unapređenja nautičkog športa u RH.
Trenutno radimo na okupljanju timova jedriličara za sudjelovanje u eventima i regatnim natjecanjima u VITAR Cup-u. Prijedlog je da se regatni timovi sastoje od tri člana posade. Kada okupimo većinu timova, u zajedničkom radu ćemo odrediti i jasna pravila klase, regatni kalendar održavanja evenata te sve ostale detalje vezane uz organizaciju i klasu.

Ukoliko ste i sami jedriličari, ili ste zainteresirani za uključivanje u projekt, slobodno nam se obratite na našu e-mail adresu

http://www.vitar23.com/hrvatski/menu4-kontakt

Nema komentara:

Objavi komentar